Portal u službi ulepšavanja
Šta moji nokti govore o meni

Šta prvo pomislite kada ugledate da neko ima izgrižene i neuredne nokte? A kada su lepo oblikovani i lepo nalakirani? Ili možda neki upadljiv nail art? Mnogi tvrde da se mogu zaključiti bitne karakteristike čoveka na konto toga da li neguje nokte i kako ih neguje. 
Hajde da probamo da potvrdimo tu priču.

Izgriženi nokti:
Odaje utisak nervozne osobe, ali ne nužno. Dosta razmišlja, moguće je da ima manjak samopouzdanja, lepa reč i podstrek će ovoj osobi uvek dobro doći. Verovatno je jako inteligentna, ali ima strah da se dokazuje u društvu. Ako poznajete ovakvu osobu, pomozite joj da izgradi više samopouzdanja i naravno da prestane sa ovom navikom.

Blage boje laka za nokte i uredno skraćeni nokti:
Osoba je blaga, nežna, ali i jako pedantna. Voli da je sve na svom mestu, ne voli nagle promene u životu, retko rizikuje. Ona je pouzdana, iskrena, dobar prijatelj i romantična duša. Smerna je i rado će vam uputiti savet ako ste u neprilici.

Jarke crvene boje + dugi nokti:
Žena vatra. U svakom momentu zna tačno šta želi, osoba sa stavom i bez dlake na jeziku. Za muškarce je pravi izazov i svesna je svog izgleda. Ona je samouverena, ali nikako napadna. Sofisticirana je i verovatno se oblači sa ukusom.

Upečatljivi nail art:
Ova osoba voli da je primećena u društvu i da je u centru pažnje. Ona je najveselija i najglasnija u društvu. Definitvno nema problem sa samopouzdanjem i uspravno korača. Ceo svet je njen i niko ne može da joj pokvari dan. Ali takodje je i brza na jeziku, to ponekad može da joj donese nevolje, ali se ona ne brine previše zbog toga.

Stiletto nokti:
Jaka ženska osoba, temperamentna, spremna na rizike i odvažna. Kada joj nešto smeta, ne brinite reći će vam to odmah. Za nju ne postoji prepreka jer ona i ne dozvoljava da dodje do bilo kakvih prepreka. Ona je smela i ne plaši se izazova, ništa ne prepušta slučaju.

French:
Žena od tradicije i ubedjenja. Ne voli da komplikuje stvari, radije se odlučuje za nešto što je provereno i sigurno. Ona je jaka i sigurna u sebe, ali kada se pojavi problem, prvo stane i dobro razmisli pre sledećeg koraka. Deluje ljupko i nežno. Ona je žena od reči koja poštuje dogovore.

Jednobojni pink tonovi lakova za nokte:
Devojčica u duši i ponašanju. Gleda na svet kroz svoje ružičaste naočari, pomalo naivna, emotivna. 

 

Komentara: 2
Pročitaj komentare
Komentara (14)
Saveti za zdravu, svilenu i lepu kosu. Načini da sačuvate zdravlje vlasišta i kose.
Komentara (9)
Žene uglavnom menjaju frizuru ili boju kose kada žele da naprave velike promene u životu i kada im je potrebno novo i potpuno samopouzdanje...
Komentara (5)
Ukoliko želite da se oslobodite tetovaže, bilo zbog loših kontura ili drugih nuspojava, postoje dva načina za to.
Komentara (10)
U nedoumici ste kakve su frizure popularne ove sezone? Imamo rešenje za vas
Komentara (13)
Na korak od zavodljivog pogleda ispod obrva...
Komentara (3)
Kako je samo divno biti tinejdžer, toliko toga možete da isprobate, toliko stilova, boja, sve vam dobro stoji. Mladost je lepa sama po sebi, ali vam pruža i mogućnost da se ludirate.
Komentara (1)
Nudimo vam tri maske za lice koje same možete da napravite u vašem domu. Vrlo su jednostavne i imaju dobar efekat.
Komentara (2)
Da li ste se ikad zapitali sta nokti mogu da kazu o vama ili osobi koju ste upoznali?
Komentara (21)
Pokušajte koliko već danas da prestanete sa ovom ružnom navikom, jer pored toga što je estetski problem, može da prouzrokuje i bolest celog organizma.
Komentara (6)
U nedoumici ste u izboru pravog pudera? imamo rešenje za vas.