Portal za salone lepote
Kako da otvorim svoj profil

Registrujte se za manje od 2 minuta!

Važno: Ukoliko vam nije stigla potvrda za registraciju vašeg profila molimo vas da proverite email foldere junk (neželjeno). Ovaj problem se najčešće javlja kod yahoo i hotmail naloga. Ukoliko i nakon 15 min ne primite potvrdu molimo vas da nas kontaktirate putem forme za prijavu problema 

Registracija za salone

Ukoliko posedujete salon lepote, frizerski salon ili se samostalno bavite uslužnim delatnostima u službi lepote, možete kreirati svoj profil koji će predstavljati vašu prezentaciju posetiocima sajta. Na stranici za registraciju odaberite opciju Vlasnici salona. Popunite formu podacima vašeg salona: Ime salona, Telefon (telefon za zakazivanje i kontakt), email (email adresa mora biti stvarna i zaista vaša kako bi ste na kraju potvrdili registraciju), odaberite šifru i unesite je u polje “Željena šifra” i ponovite unos u polje “Ponovite šifru”. Šifra mora biti dugačka najmanje 6 a najviše 30 karaktera.

U polju Grad unesite Grad u kome se nalazi salon, potom unesite ulicu i broj. Čekirajte usluge koje pružate (u pitanju su kategorije usluga, detaljan cenovnik podešavate kada uređujete profil). Kliknite na “registruj salon”.

Proverite vaš email na koji vam je poslat link za potvrdu registrcije. Kliknite na link i time ste završili ceo proces.

Sada je na redu uređivanje profila, meni za uređivanje vam je uvek dostupan u gornjem delu stranice pored dugmeta “odjavi se”.

Želimo vam puno uspeha.

Pogledajte još i: Šta su moje benificije ako otvorim profil svog salona ovde ?

 

Registracija za korisnike

Ukoliko ste korisnik koji želi da osim osnovnih opcija informativnog karaktera na portalu može da ostavlja komentare na stranicama ili profilima salona potrebno je na stranici registracija odaberete tip registracije korisnik Potom popunite formu za registraciju sa vašim podacima.

U polje ime možete uneti svoje ime i prezime ili vaš nadimak. Ime (ili nadimak) mora biti dugačko najmanje 3 a najviše 60 karaktera. U polje email unosite vašu email adresu (email adresa mora biti stvarna i zaista vaša kako bi ste na kraju potvrdili registraciju). Odaberite šifru i unesite je u polje “Željena šifra” i ponovite unos u polje “Ponovite šifru”. Šifra mora biti dugačka najmanje 6 a najviše 30 karaktera. Možete odabrati svoj pol Ž (ženski) ili M (muškii).

Ukoliko ste sve pravilno popunili, sajt će vas poslati na stranicu na kojoj vas obaveštava da je registracija uspešno sačuvana. Proverite vaš email na koji vam je poslat link za potvrdu registrcije. Kliknite na link i time ste završili ceo proces.

Možete zatim podešavati svoj korisnički profil i koristiti sve benificije registrovanih korisnika. Ceo process ne bi trebalo da traje duže od 2 minuta, ukoliko ipak nešto krene po zlu molimo vas da nas kontaktirate putem forme tehničke podrške kako bismo otklonili eventualne greške.

nazad na pomoć

Komentara (7)
Trajna šminka je savremeni i skoro bezbolan oblik polutrajne tetovaže. Rodila se iz prave tetovaže gde igla tačkasto probija kožu.
Komentara (6)
Nekada jednostavno nemate vremena ili ne znate šta biste sa kosom. Mukama je došao kraj.
Komentara (10)
U nedoumici ste kakve su frizure popularne ove sezone? Imamo rešenje za vas
Komentara (2)
Glavna funkcija gline pri stavljanju maske je izvlačenje toksina iz kože, čišćenje pora, izvlačenje viška masnoće i odstranjivanje izumrelih slojeva ćelija kože. Za pravljenje maski za lice od gline, uglavnom se koriste zelena ili bela glina.
Komentara (47)
Kako do savrsenog tena uz bezbedno sunčanje
Komentara (22)
Šta raditi pre i posle depilacije intimne zone?
Komentara (14)
Na korak od zavodljivog pogleda ispod obrva...
Komentara (9)
Žene uglavnom menjaju frizuru ili boju kose kada žele da naprave velike promene u životu i kada im je potrebno novo i potpuno samopouzdanje...
Komentara (0)
Sigurno vam se desilo da nestrpljivo očekujete neki datum, bilo to novogodišnja noć, rođendan, prvi dejt... Precrtavanje dana na kalendaru, ona pozitivna nervozica, razmišljanje šta da obučem, kako da se našminkam.